We ontwikkelen voor u.

 
Naast onze taal- en communicatiediensten werken we aan diverse projecten om de vertaalindustrie verder te professionaliseren en collega-vertalers te ondersteunen. Ontdek hier onze projecten:
 

Meertalig woordenboek Entri

Entri is ons online meertalig en multifunctioneel woordenboek.
Tijdens onze jarenlange ervaring in de vertaalindustrie hebben we steeds meer termen met vertaling en taalkundige informatie verzameld. Waarom zouden we deze niet toegankelijk maken voor iedereen die met taal bezig is?
Zo is Entri nuttig voor schrijvers, vertalers en iedereen die op zoek is naar terminologie, de betekenis van woorden en taalkundige informatie.
De beschikbare talen zijn momenteel Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Tsjechisch, Pools en Slovaaks. Russisch en Chinees zijn nog in ontwikkeling en ook aan Arabisch en Turks wordt gewerkt. Als u zelf een andere taal wilt toegevoegd zien, laat het ons weten.
De consultatie van de database is gratis voor iedereen. Wie aan Entri wil bijdragen, kan zich aanmelden en ontvangt vervolgens een login. Of een woord met informatie ook daadwerkelijk wordt toegevoegd, wordt mee bepaald door de groep van gebruikers. De invoer gebeurt via semantische formulieren.
Bedrijven krijgen ook de mogelijkheid om hun eigen beveiligd en niet openbaar Entri-woordenboek op te zetten. Dat is vooral nuttig voor bedrijven die handleidingen in een of verschillende talen opmaken en hiervoor een consequent taalgebruik willen hanteren.
Entri is een eerste deel van een ruimer CAT-suiteproject dat de voorlopige naam CAT-it kreeg. Bekijk het project Entri hier: www.entri.xyz.
 

Termenbrowser en -zoekmachine TermCatcher

Tijdens de ontwikkeling van Entri rijpte het idee om de zoektocht naar terminologie te vergemakkelijken met behulp van een speciale browser en instelbare zoekstrategieën.
Met de browser kan in meerdere talen tegelijk naar termen worden gezocht die vervolgens kunnen worden toegevoegd aan het eigen termenbestand of aan Entri.
Deze geplande browser kreeg voorlopig de naam TermCatcher. TermCatcher moet een verder onderdeel van ons CAT-suiteproject CAT-it worden.
 

In de toekomst tolken met Towo

Momenteel onderzoeken we hoe we online tolken kunnen aanbieden. Het is de bedoeling om een app te ontwikkelen waarmee klanten en tolken online kunnen vergaderen.
We geven graag meer informatie na de testfase.
 

Virtueel toetsenbord insöt|

insöt| is een gratis Windows-programma voor de aanmaak van meertalige aanpasbare toetsenborden waarmee makkelijk speciale karakters naar andere applicaties kunnen worden gekopieerd.
Of download alleen het exe-bestand (om op een memorystick te zetten) en de handleidingen hier:
 

Wilt u onze projecten ondersteunen?

Dat kan met een gift via PayPal
 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de inhoud van de juridische mededelingen.
Top Communica  Poznańska 7a  PL 62-025 Siekierki Wielkie  PL7792359802  mail