We zorgen voor u. 

 
  • Vertalen, tolken en taallessen sinds 1989
Top Communica biedt al meer dan 30 jaar taal- en communicatiediensten aan in de meeste Europese talen, met focus  op vertalen en tolken naar het Duits en Nederlands.
Onze firma heeft zich in het begin op juridische en medische vertalingen en tolkdiensten voor congressen en taaltrainingen gespecialiseerd.
In de loop der jaren zijn daar dan technische en andere gespecialiseerde vertalingen en meer talen bijgekomen, en hebben we ons aanbod naar taalkundige begeleiding op verschillende gebieden uitgebreid.
Onze taal- en communicatiediensten leveren we zowel aan vertaalbureaus als eindklanten, vooral in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Polen.
Dankzij ons internationaal netwerk van native speakers en partners bieden we onze verschillende diensten in de meeste talen aan.
Om de perfecte oplossing voor onze klanten te vinden, gaan we verder dan net dat beetje meer. 
 
  • Overige taaldiensten 
Op vraag van onze klanten hebben we onze taaldiensten doorheen de jaren flink uitgebreid.
Er bleek een behoefte te zijn naar diensten die verder gaan dan vertalen en tolken.
Zo bieden we ondertussen o.a. ook taaljuridische assistentie, rekrutering in vreemde talen, hulp bij lesvoorbereidingen, assistentie bij bemiddeling en medische en technische bijstand voor alarmcentrales aan.
Onze taaldiensten zijn maatwerk.
Of het nu om een commerciële, juridische, medische of technische vertaling gaat, om consecutief en simultaan tolken, of taallessen, …
We garanderen een persoonlijke service en een diepgaande analyse van uw business, beginsituatie of bronteksten, en doorgedreven revisies van teksten.
We werken mee aan taal- en terminologieprojecten om de vertaalindustrie verder te professionaliseren en collega-vertalers te ondersteunen.
Ervaar zelf hoe we u met kwaliteitsvol taalwerk kunnen bijstaan.
 
 
  • Op zoek naar een vertaler of tolk?
 
 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de inhoud van de juridische mededelingen.
Top Communica  Poznańska 7a  PL 62-025 Siekierki Wielkie  PL7792359802  mail